Qui som

Ara fa uns dos anys, un grup d’emprenedors/es vam apostar per recuperar i rehabilitar la masia convertint-la amb Mas Prades.

Un Mas Prades on tornar a gaudir de la bona cuina i del magnífic entorn,al bell mig del Parc Natural del Delta de l’Ebre.

El Mas ha sofert una rehabilitació respectant la construcció original, i s’han incorporat tota mena de comoditats per fer-nos l’estada el més agradable possible.

A la planta superior s’han acondicionat 5 confortables  habitacions, des de les que podrem admirar els arrossars que envolten el Mas i gaudir de la

tranquil·litat i els espectaculars cels del Delta.

L’ampli restaurant disposa de diferents espais i ambients, amb diferents estils, incloent l’opció de sales reservades per a grups reduïts i reunions d’empresa.

La terrassa exterior, sota un esplèndit “porxo” és una alternativa per menjar a l’aire lliure.

El nostre equip ha creat, la cuina del Mas Prades basant-se amb els principis de “slow food”.

Una cuina: de mercat (utilitzant productes de temporada). del territori (on estem situats geogràficament, tenim a pocs quilometres les costes, les llacunes, el riu i la muntanya). de tradició (recuperant les receptes dels  nostres avantpassats, amb la intenció de recuperar-les) d’autor (donant a aquestes receptes quasi oblidades, un toc actual sense perdre la seva essència i qualitat)  innovadora (creant dia a dia nous plats amb tots els nostres productes).

També, hem creat una carta de vins i caves per poder maridar a la perfecció amb totes les elaboracions culinàries, que presenten i serveixen , amb el màxim respecte dedicació que es mereixen.

Tot això, fan que l’estança a l’Hotel Restaurant Mas Prades, sigui una experiència innoblidable, cuidant-ho tot fins l’últim detall.

Esperem que sigui del vostre gust !!!